strona skacze

Tutaj umieszczamy wszelkie wyjaśnienia, jak korzystać z forum, dlaczego coś działa a co innego nie, oraz publikujemy nasze do Was odezwy i interpelacje ;)
aluko
Posty: 32
Rejestracja: 06-02-2008, 10:01
Lokalizacja: Strassen

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: aluko »

Dalej skacze a inne strony nie skaczą!!
Ja wiem, że to moja wina lub w nałagodnieszym przypadku wina mojej przeglądarki ale inne strony nie skaczą!!
Na razie nie będę zmieniał przeglądarki gdyż "lepsze jest wrogiem dobrego"

aluko

IronBone
Posty: 607
Rejestracja: 20-03-2009, 20:23
Lokalizacja: Luksemburg/Kraków

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: IronBone »

Ale możesz zainstalować np. Chrome pozostawiając stare Safari. I do polska.lu używaj Chome.
Kliknij np. tu: https://www.google.com/chrome/browser/d ... index.html

Lub Firefox: https://www.mozilla.org/pl/firefox/new/

Lub Opera: http://www.opera.com/pl

aluko
Posty: 32
Rejestracja: 06-02-2008, 10:01
Lokalizacja: Strassen

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: aluko »

Ale tam nie ma tak skutecznego AdBlock jak na Safari

aluko

IronBone
Posty: 607
Rejestracja: 20-03-2009, 20:23
Lokalizacja: Luksemburg/Kraków

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: IronBone »


aluko
Posty: 32
Rejestracja: 06-02-2008, 10:01
Lokalizacja: Strassen

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: aluko »

A może by coś dla Apple
aluko

IronBone
Posty: 607
Rejestracja: 20-03-2009, 20:23
Lokalizacja: Luksemburg/Kraków

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: IronBone »

Te wszystkie programy są dla Apple
Wystarczy ściągnąć i zainstalować dowolną z podanych przeze mnie przeglądarek a potem zainstalować w nich AdBlocka
Chodzi bez problemów nawet na komputerach Apple

aluko
Posty: 32
Rejestracja: 06-02-2008, 10:01
Lokalizacja: Strassen

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: aluko »

wszelkie proby negatywne bo raz nie chodzi bank a raz inna wazna aplikacja.

aluko

IronBone
Posty: 607
Rejestracja: 20-03-2009, 20:23
Lokalizacja: Luksemburg/Kraków

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: IronBone »

Więcej pomóc nie mogę. Może powinien ci to zainstalować jakiś specjalista na miejscu. Jaką masz wersję sytemu operacyjnego?
OS X Mountain Lion czy jeszcz wcześniejszy?

Zawsze możesz bezpłatnie zainstalować najnowszy system Apple - patrz https://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/
Wtedy pójdzie wszystko.

aluko
Posty: 32
Rejestracja: 06-02-2008, 10:01
Lokalizacja: Strassen

Re: strona skacze

Nieprzeczytany post autor: aluko »

Ale inne strony nie skaczą!!

Gdy zaczną skakać to będę kombinować.

Dziękuję za dobre chęci.

aluko

Odpowiedz